Aktorzy Z "czary Ognia", pełna lista aktorów plus fotki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Aktorzy Z "czary Ognia", pełna lista aktorów plus fotki
kkate |
12.09.2004 16:16
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta |
"Harry Potter i Czara Ognia"
Premiera ma odbyć się 18.11.2005r. reżyseria: Mike Newell scenariusz: Steven Kloves zdjęcia: Roger Pratt muzyka: John Williams scenografia: Stuart Craig, Mark Bartholomew, Alastair Bullock, Alan Gilmore, Neil Lamont, Gary Tomkins A oto pełna lista aktorów, którzy mają zagrać w Czarze Ognia oraz fotki niektórych z nich (tych nowych): Daniel Radcliffe - Harry Potter Emma Watson - Hermiona Granger Rupert Grint - Ron Weasley Robbie Coltrane - Rubeus Hagrid Michael Gambon - Professor Dumbledore Alan Rickman - Professor Severus Snape Maggie Smith - Professor Minerva McGonagall Gary Oldman - Sirius Black Shirley Henderson - Moaning Myrtle (Jęcząca Marta) John Hurt - Mr. Ollivander Tom Felton - Draco Malfoy Jason Isaacs - Lucius Malfoy Katie Leung - Cho Chang Frances de la Tour - Madame Maxime Brendan Gleeson - Mad-Eye Moody (Szalonooki Moody) Stanislav Ianevski - Viktor Krum (fotka niedostępna ) Robert Pattinson - Cedric Diggory Clémence Poésy - Fleur Delacour Roger Lloyd-Pack - Barty Crouch Pedja Bjelac - Igor Karkaroff Jeff Rawle- Amos Diggory David Tennant - Barty Crouch Jr. Matthew Lewis - Neville Longbottom Devon Murray - Seamus Finnegan Jamie Waylett - Vincent Crabbe Joshua Herdman - Gregory Goyle Alfie Enoch - Dean Thomas Oliver Phelps - George Weasley James Phelps - Fred Weasley Chris Rankin - Percy Weasley Mark Williams - Arthur Weasley Timothy Spall - Peter Pettigrew Richard Fish - Bill Weasley (nie znalazłam fotki) Bonnie Wright - Ginny Weasley Miranda Richardson - Rita Skeeter Ralph Fiennes - Lord Voldemort (sorry za brak zdjęcia, ale na forum jest chyba ograniczona ilość fotek w poście) Shefali Chowdhury - Parvati Patil Afshan Azad - Padma Patil Angelica Mandy- Gabrielle Delacour (też narazie brak zdjęć) Jeśli znajdę coś jeszcze, postaram się dodać. Ten post był edytowany przez kkate: 12.09.2004 16:20 -------------------- just keep dreaming.
|
mayi |
12.09.2004 16:38
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan |
niesamowite ale ten facet co ma grac Amosa Diggor'ego wyglada tak jak go sobie wyobrazalam
Szaloonoki nie za lagodny??? Cho z kad to dziecko sie wzielo??? -------------------- szkoła :( :( :(
|
vigga |
12.09.2004 16:48
|
Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn |
Moody - hee? jakis taki gruby i z takim lagodnym wyrazem twarzy...
Karkarow - swietny Skeeter - nie najgorsza Crouch jr. - troche za ladny, nie jest piegowaty, nie jest rudy [w sumie to mozna to zmienic], srednio mi sie podoba Voldemort - Ralph Fiennes -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
kubik |
12.09.2004 16:55
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna |
Czy wybranie akurat takiego zdjęcia Clémence powinno wzbudzac moje podejrzenia?
-------------------- ...
|
Syriusz_Black |
12.09.2004 17:13
|
Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju |
Już czuję, że IV będzie najwięszą filmową klapą...
-------------------- |
Pszczola |
12.09.2004 18:31
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica |
Nigdy nic nie wiadomo. Musimy byc cierpliwi. Chociaz i ja tego sie boje ^^". "Cztery Wesela i Pogrzeb" ogladalam wieki temu,ale pamietam,ze strasznie sie nudzilam, a "Usmiech Mona Lisy' podobno byl mndlawy. Ale nie ogladalam,wiec jestem cicho. Mam nadzieje,ze naprawde atmosfera z 3 czesci bedzie kontynuowana.
Mad-Eye w ogole nie pasuje do moich wyobrazen ;( A Fleur jakas taka...ludzka sie wydaje XD Reszta ujdzie. Cedric troche stary sie wydaje,ale nawet przypomina mi tego Cedrica z moich wyobrazen. Tylko wyglada tu jak narcyz ;P. A Cedric taki byl szlachetny i w ogole ^^" . Karkaroff- wypisz, wymaluj moje wyobrazenie, tylko ze siwy powinien byc, ale wszystko da sie zalatwic. A Crouch senior jakis taki za lagodny mi sie wydaje... A Cho nawet moze byc. Co prawda inaczej ja sobie wyobrazalam (ktos ma takiego fajnego fanarta pod postem. No to tak ja sobie wyobrazalam ^^"), ale nawet pasuje do tej roli. Madame Maxime...coz, mogliby wziac chociaz brunetke, ale charakteryzacja czyni cuda. Amos Diggory - znakomity urzednik z Ministerstwa :) A Rita? Podobnie jak z Cho. Inne mialam wyobrazenie,ale do roli pasuje. Tylkomartwi mnie Voldemort. Moze cos z tego bedzie po charakteryzacji, bo teraz to kiepsko... Ten post był edytowany przez Pszczola: 12.09.2004 18:34 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
ANASTAZJA BLACK |
12.09.2004 19:36
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 |
cóż. nei mam zdania.
pewnie ich tak ucharakteryzują, że beda nie do poznania. co do SZALONOOKIEGO - za gruby i wogóle zły jak na tę rolę.......... -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |
czadowa_ |
13.09.2004 21:05
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok |
Podobają mi sie nowości: Cedrik, Maxime i Rita. Fajnie dopasowani aktorzy spełniania moje oczekiwania. Co do Moodiego - może jak go trochę pokiereszuja i wstaiwa magiczne oko, to bedzie lepiej...
-------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
kkate |
13.09.2004 21:37
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta |
No a ja dodatkowo znalazłam fotę dziewczynki, co ma zagrać siostrę Fleur, Angeliki Mandy, ale nie wiadomo na 100% czy to ona:
-------------------- just keep dreaming.
|
Hermiona13 |
13.09.2004 21:45
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec |
heh fajne bryle
-------------------- Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
Eden_ka |
13.09.2004 22:29
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland |
Ehh...
Cho - ekhem.. na tym zdjeciu okropnie wyszla, ale mam andzieje, ze normalnie jest ladniejsza, hyhy... Maxime - szczeze mowiac z wygladu paduje mi na olbrzymkeXD Szalonooki - zupelnie, zupelnie nie pasuje... mam nadzieje, ze dzieki sztucznemu oku bedzie wygladal troche bardziej jak Moody Cedrik - pierwszy raz widze jego zdjecie, bo wczesniej strona na ktorej bylo to zdjecie nie chciala mi sie wogole wlaczyc... no - srednio wyglada cedrikowato, ale ujdzie w tloku... Igor - idealny!!! nic dodac nic ujac! Fleur - bedzie okXD Amos - ta, nadaje sie - i tak nie ma za wielkiej roli Barty jr. - a moze byc... i tak nie bedzie mial za wielkiej roli ten aktor... Gabrielle (jesli to bedzie ona) - tyz malo wazna postac.. Krum (nie ma tu jego zdjecie, ale widzialam porzadna fote goscia ktory CHYBA ma go grac)- z przykroscia stwierdzam, ze facet jest ochydny... wspolczucia dla Emmy, ktora wymazyla sobie Brada Pitta, hyhy -------------------- |
Seba(NeO) |
15.09.2004 13:46
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 20.06.2004 Skąd: Earth->Polish(smacznego)->Breslau |
Maxime- Według mnie to jest trochę zachuda. Powinna być pulchniejsza na twarzy.
Cho-Nio ładna dziewczynka . Moody-Za łagodny Cedric- Za bardzo owłosiony na twarzy jak na Cedrica Fleur- No coment... Nio i to wszystko ale wydaje mi się że IV część będzie katastrofą... -------------------- Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.
|
kkate |
15.09.2004 13:57
|
QUOTE Cedric- Za bardzo owłosiony na twarzy jak na Cedrica Przecież się może ogolić A owłosiony na twarzy to może był akurat w tym filmie (bo to chyba fota z filmu jakiegoś) czy tam w tamtym czasie. Charakteryzacja może czynić cuda.... Czasem wychodzi to na dobre (np. Hagrid, Snape) a czasem - wprost odwrotnie (Lupin, Syriusz) - z dobrego aktora pasującego do roli zrobią postać niepodobną to tej, co ma grać.... P.S. Eden_ka - można prosić o ta fotkę Kruma lub stronę gdzie ją znalazłaś? Ten post był edytowany przez kkate: 15.09.2004 13:59 -------------------- just keep dreaming.
|
Eden_ka |
15.09.2004 15:34
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland |
T ozdjecie kruma dostalam od kolezanki, ktora tez juz niepamieta gdzie je znalazla... Pomniejszone zalanczam je do tego posta...
Kkate - jakbys chciala wieksze, to wysle ci je na emaila Załączona/e miniatura/y -------------------- |
kkate |
15.09.2004 15:41
|
O masakra, jaki brzydal !!!!!!!!!!!!!! (moja pierwsza myśl)
Biedna Emma .... Szczerze mówiąc, ja gdzieś widziałam fotę tego gościa, w tej samej, że tak powiem, "okolicy" (miejsce, ciuchy itd.) tyle że z profilu. Muszę go poszukac to wam dam. A czemu nie umieściłam - bo źródło było mało wiarygodne (jakieś blog) a poza tym sama nie wierzyłam, że to on I dalej do końca nie wierzę, bo "Wiki" miałby być TAKI PASKUDNY??????? To ja już się boję IV filmu....... Eden_ka - tak, możesz wysłać większe, to je dam na stronę (oczywiście, z zaznaczeniem, od kogo je mam ) Ten post był edytowany przez kkate: 15.09.2004 15:44 -------------------- just keep dreaming.
|
Eden_ka |
15.09.2004 15:56
|
Ok, wysle
Tez mam nadzieje, ze to nie on, tylko jeden z kandydatow do tej roli... tak to te jego zdjecia mozna by znalezc na wikeszej liczbie stron zagranicznych o hp... prawda!?!? -------------------- |
kkate |
15.09.2004 16:13
|
Ok, dzieki, troszke później wrzucę je na stronę
|
kkate |
15.09.2004 17:28
|
OK, oto fotka niby-Kruma w powiększeniu (dzięki, Eden_ka !)
Ekhm.... nie powiem, żeby mi się podobał, ale nie wiemy i tak, czy to on.... Jeszcze. -------------------- just keep dreaming.
|
Eva |
15.09.2004 18:52
|
nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta |
Wlasnie stalam sie ogromna fanka Cedrika. Jak przyczytam 4 czesc jeszcze raz to sie porycze. Toz to idealny maz dla mnie.
P.S Co nie zmienia faktu ze Vold sie stal moim idolem. Co z czlowiekiem robia aktorzy.. Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 15.09.2004 18:55 -------------------- |
Hermiona13 |
15.09.2004 18:56
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec |
Ja myślę że to nie on!Mam taką nadzieję bo on mi się nie podoba
-------------------- Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
Eva |
15.09.2004 19:03
|
nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta |
Nie ma byc bosko przystojny tylko odpowiadac opisowi. Wg mnie odpowiada.
-------------------- |
Hermiona13 |
15.09.2004 19:15
|
No w końcu powinien być trochę przystojny no bo przecież tyle lasek na niego leciało.Przynajmnie według mnie powinien inaczej wyglądać..
Eva |
15.09.2004 19:30
|
'Tyle lasek na niego lecialo' bo byl slawny. Tyle. Tylko Hermiona odkryla w nim prawdziwa uczuciowa glebie XD
-------------------- |
Dajmond |
16.09.2004 19:38
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem |
,,Och Cedrik i Wiktor nie są sexy menani och ach!"
Krum pasuje, Ron chyba powiedział, że ,, dziewczyny na niego lecą tylko dlatego, że jest sławny" A kogo wy sobie wyobrażałyscie? Księcia z bajki? -------------------- .
|
kkate |
16.09.2004 20:01
|
Nie, nie księcia z bajki, ale jakiegoś ładniejszego choc odrobinkę... No nie wiem, włoski inne i jakiś wyglądający młodziej... choć w sumie nie, w książce było, że wygladal na starego, ale... no ciężko mi określić. Ale inny powinien byc!
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 04:21 |