Xaravald
21.02.2012 20:37
Na początku myślałem, że to pająk, ale ma szczypce!
Potem, że skorpion, ale nie ma żądła!
No i nikt nie wie co to jest, a pytałem wszędzie. Może ty wiesz?
hermionak
22.10.2012 20:52
To stworzenie chyba wzięte z Harrego Pottera:).
Natura nie takie rzeczy widziała, to może być i skorpion i jakiś rak z dżungli, niezbyt apetyczne stworzenie, w wiedźminie wspominali coś o krabopająkuXD
hermionak
22.10.2012 21:44
Wątpię, to pewnie fotomontaż lub program graficzny^^.
Różnie to bywa, jest wiele niesamowitych przypadków w naturze ot choćby autentyczne zdjęcia "wilkołaków", mało przyjemne schorzenie powoduje takie nieprzyjemne zmiany. No a co dopiero jak się poszuka w przyrodzie...
hermionak
26.10.2012 12:06
Słyszałam o tej chorobie. Występuje zwykle genetycznie u mężczyzn. Nazywana chorobą wilkołaka^^. Współczuję tym ludziom.
Trochę nie rozumiem czemu ci paowie mogliby tego owłosienia ściąć, nawet mimo tego że pokrywa całą głowę, no ale cóż, nie jest lekko z pewnością, slyszałem też o chorobie upodabniającej do wampira.
hermionak
26.10.2012 15:07
też słyszałam zaraz podam ci nazwę tych chorób: choroba wilkołaka (Hipertrichoza) , choroba wapiryzm:(Porfiria) Okropne choroby zresztą tu masz stronkę okropne choroby
http://medycynajestciekawa.wordpress.com/2...zajace-choroby/
To teraz coś przyjemniejszego, jak się nazywa zwierzę z fotografii?
hermionak
26.10.2012 19:16
Okapi rodzina żyrafy dokładnie kuzyn żyrafy. Roślinożerny.
A to znasz?
Brawo, masz sporą wiedzę, przejrzałem grfiki i mi to wygląda na wilka workowatego:)
hermionak
26.10.2012 22:07
Brawo

Uśmiech
hermionak
27.10.2012 13:06
To waran z komodo XD
A to zna pan często w mieszkaniu można ich spotkać. Nie niszczą wykładzin zjadają gniliznę.
Wiesz, ja chyba jednak nie będę w nocy odwiedzał łazienki;d Ale cóż, jak pożyteczne to mogą być
hermionak
27.10.2012 15:36
Są pożyteczne, nawet w nocy wchodzą na człowieka i zjadają szkodliwe drobnoustroje. Tak czytałam na jednym z portali.
Wierzę choć wiesz, różnie to może być. Słyszałem kilka razy teorię że człowiek w swoim życiu "zjada" przypadkiem 10 pająków w czasie snu, lecz potem wyszło że ktoś sobie to wymyślił
hermionak
27.10.2012 22:40
A co to za zwierz?
To jest jedno z moich ulubionych stworzeń magicznych, czyli manikora, kojarzę ją od czasów gry Heroes 3:)
hermionak
27.10.2012 22:58
Brawo a to?.
Wygląda jak kot domowy, czyli felis catus lub felis domesticus;d
hermionak
28.10.2012 09:22
To kot ale ma imię. Znana postać i niektórzy by ją kopnęli zdrowo. Kotka woźnego jak miała na imię?.
A to norriśka, nie dotarło do mnie że to z filmu kadr:)
hermionak
28.10.2012 16:09
Tak a teraz coś trudnego ^^ kto to jest. lub prościej co to za osoba nie zwierzę^^
No to teraz mocno strzelam- Malfoy?XD Wiem że był w coś podobnego zamieniony;d
hermionak
30.10.2012 15:33
Zgadza się teraz coś trudniejszego Jak zgadniesz dostaniesz w poście :

i

.
Tego stowrzenia nie mogę rozgryźć, poddaje sięXD
hermionak
30.10.2012 22:35
śmierciotulaXD
Nie miałem żadnych szans
Xaravald
17.12.2012 17:02
Ach. Widzę że ludzie się rozpisali ale kompletnie nie na temat, bo pytałem się o to

W każdym bądź razie sam znalazłem. To jest
biczykoodwłokowiec.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Biczykoodw%C5%82okowce
Niestety mnie się nie udało odnaleźć info, czaderski stwór:)
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę