Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: The Snapers.
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Agnessa
tiaaa XD teraz snuje fantazje eroty...tzn..e... przslyszalas sie XD
Mira
oj niedobrze i co ja takiego narobiłam biggrin.gif
Agnessa
wprowadzilas mnie w stan upojenia widokiem Seva ;]
Mira
tam jeszcze jest Lucek smile.gif
chociaż nie dorasta do piet Sevovi smile.gif
Agnessa
no a kto by sie z Sevem równał? Nikt! Zreszta blondyni są juz nudni ;p
Mira
na wszystko przejdzie moda, ale nie na naszego Sevusia smile.gif
tylko co potem bedzie jak już sie skończy cały 7 tomowy cykl?
cry.gif
Agnessa
jak to co?Przejmiemy pałeczke za Jo.Sami zaczneimy pisac :P
anagda
uh....... przez was z krzesła zelciałam i się potłukłam sobie dupke...

nie no... moje zebiory z sevkiem sa całkiem spore, ale takich OKAZÓW to ja jeszcze nie miałam...... wub.gif
Mira
taaa całkiem fajne sa co nie smile.gif
i pomyśleć ze pierwszy raz na ta strone wpadłam jak miałam 14 lat blush.gif
Agnessa
Severus jest zniewalający. A jakby to było jakby był hmm..blondzio?Albo rudy?Hmm...wiecie co? Ja dzisiaj wstałam o 12:00 a poszlam spac o drugiej w nocy :D
Mira
Oj tak jest uroczy smile.gif a swoja droga moze z tych fotek dąło by sie jakiś fajny baner The Snapers zrobić? tongue.gif

Kochanie ja poszłam spać o 3.20 czyli już prawie nad ranem i wstałam dzisiaj o 11.30 smile.gif

edit: kurcze tak teraz patrze na te fotomontarze, przecież to prawdziwy majstersztyk biggrin.gif
Agnessa
dobry pomysł.
anagda...pamietaj o notowaniu na blogu na temat tyh punktow ;] Zamiescilas juz pierwszy i drugi pnkt? :D
anagda
QUOTE(Mira @ 23.07.2005 12:55)
taaa całkiem fajne sa co nie  smile.gif
i pomyśleć ze pierwszy raz na ta strone wpadłam jak miałam 14 lat  blush.gif
*

'
a jak zdobyłas hasło?? :>
Mira
QUOTE(anagda @ 23.07.2005 12:31)
QUOTE(Mira @ 23.07.2005 12:55)
taaa całkiem fajne sa co nie  smile.gif
i pomyśleć ze pierwszy raz na ta strone wpadłam jak miałam 14 lat  blush.gif
*

'
a jak zdobyłas hasło?? :>
*

buahaha dobry bajerek i znajomość niemieckiego tongue.gif
ale ciiii wink.gif

edit: hmm a gdzie ja jestem na liście członków na blogu? smile.gif
Agnessa
anagda,zedytuj liste czlonkow,popraw regulamin jesli zaszly jakies zmiany (wzoruj sie na poscie Klaud),i streść te dwa punkty które omowilismy.

Severus....Snape....
Jak to dumnie brzmi
Mira
razem ze zdjeciami, bo w końcu to sa walory naszego Snape'a smile.gif
Agnessa
Oczywiście. zdjęcia obowiązkowo. :)
Ach....ta klata.....
to co.Drugi punkt omówiony jest czy nie?
Mira
jaki drugi punkt?

wyglad to zesmy chyba az za dokładnie omówiły wink.gif
no ale szczegółowość tez jest ważna biggrin.gif
Agnessa
Aby zapobiec offtopicu, punkt 3.Zainteresowania Snape`a.
Praca anagdy:
Zainteresowania Severus Snapea są bardzo rozległe. W dzieciństwie najbardziej pasjonowała go oczywiście czarna magia. Rodzice umożliwiali synkowi rozwijanie swoich pasji. Dzieki temu, kiedy chłopak w wieku 11 lat trafił do Szkoły Magii i Czarodziejstwa Hogwart, znał tyle zaklęć i uroków czarnoksięskich, ile niejeden dorosły czarodziej by się mógł pochwalić. W szkole przyszła ogromna fascynacja dość specyficzną dziedziną magii, a mianowicie eliksirami. Severus całą szkołę poszerzał swoja wiedzę w tych dwóch dziedzinach. W eliksirach doszedł do mistrzostwa. Nie było czarodzieja, który by mu dorównywał. Jego nietypowe zainteresowania zauważył od razu Lord Voldemort i zwerbował go do swojej "ekipy". Severus był zachwycony. Mógł łączyć swoje dwie pasje i tworzyć straszliwe eliksiry przepełnione czarną magią. Szybko jednak się przekonał, że służba Voldemortowi ma również i złe strony. Zaczął być szpiegiem Dumbledora. Zyskał czyste sumienie, jednak jego zainteresowania elikirami ograniczyły się do przygotowywania napoi leczniczych dla pani Pomfrey oraz przekazywaniu rąbka swojej widzy matołom z Hogwartu.

No ;]
Mira
ślicznie smile.gif
matoły z hogwartu? to chyba masz na myśli gryfonów biggrin.gif

a tak swoja drogą to ciekawe czy Sev lubi muzyke i mugolskie filmy? smile.gif
Agnessa
Jesli wie w ogóle co to jest film ;] a muzyke to hmm....

Ps. A wiecieze mi sie zachcialo Rote śpiewac? :>
Mira
mi sie Snape zawsze kojarzy z Nightwish i ich muza. Zawsze jak i słucham to myśle o Sevie wink.gif
no a film... hmm moze wampirkach i nietoperkach? On takie klimaty lubi biggrin.gif
Agnessa
Mira,ale filmy to mugolski wynalazek ;)
Ciekawe czy gazety czyta... :D
Mira
pewno Prorok Codzienny jak wszyscy czarodzieje.,.. moze jeszcze jakiś Alchemik albo coś w tym stylu o eliksirach... a może jeszcze mugolski CKM? Swoja droga ciekawe czy czarodzieje maja tez takie "meskie" pisemka biggrin.gif

wiem ze film to mugolski wynalazek no ale czarodzieje tez moga se iść do kina co nie? smile.gif
Agnessa
Pewno mają te ''męsie pisemka''
Severus Snape oczytany....hmm...a co on mógłby czytać? Przepisy na eliksiry? :>
Mira
no pewnie przepisy smile.gif

a wyobrażasz sobie Snape'a na motorze?
Skórzane ciuchy, wiatr we włosach i te sprawy *mówi rozmarzona* smile.gif
anagda
QUOTE(Agnessa @ 23.07.2005 13:28)
dobry pomysł.
anagda...pamietaj o notowaniu na blogu na temat tyh punktow ;] Zamiescilas juz pierwszy i drugi pnkt? biggrin.gif
*

hę? jakie punkty?? blink.gif blink.gif
Mira
QUOTE(anagda @ 23.07.2005 13:45)
QUOTE(Agnessa @ 23.07.2005 13:28)
dobry pomysł.
anagda...pamietaj o notowaniu na blogu na temat tyh punktow ;] Zamiescilas juz pierwszy i drugi pnkt? biggrin.gif
*

hę? jakie punkty?? blink.gif blink.gif
*

wydaje mi sie ze chodzi o te texty członków, które tu zostały upublikowane smile.gif przeszłość i wyglad Snape'a
anagda
a... spoko. dodam. tylko se karte na koma kupię, żeby stronę dodatkową wykupić...
Szachrajka
O żesz! Raptem 2 dni niecałe mnie nie było, a tu kilka stron przybyło ohmy.gif

pewno Prorok Codzienny jak wszyscy czarodzieje.,.. moze jeszcze jakiś Alchemik albo coś w tym stylu o eliksirach... a może jeszcze mugolski CKM? Swoja droga ciekawe czy czarodzieje maja tez takie "meskie" pisemka 

Nawet jeśli mają to Jo z oczywistych względów tego nie napisze... dementi.gif

Eh... zastanawiam się ile Sev, jako nauczyciel, mógł zarabiać i co robił z całą tą kasą? huh.gif Napiszcie jakie macie pomysły, bo kołacze mi się to po głowie od jakiegoś czasu. zelka2.gif
Mira
ile zarabiał to nie wiem, ale zapewne mało (jak to nauczyciel) a pieniądze mógł na różne rzeczy wydawać np. alkohol smile.gif składniki do eliksirów, ubrania, książki smile.gif
Daga
na gitarę, pastę do butów (glanów), koraliki... tylko nie na szamtu tongue.gif
Mira
nie już wiem Sev oszczedza na motor i skórzane ciuszki biggrin.gif
Daga
no jasne, każdy gorsz wpłaca do Gringotta.. Tzn. każdego knuta. Żeby młóc kiedyś jak Syriusz latać na motorze aż do chmur... EHEHEEHE.. A skórzane ciuszki BUHAHAHA takie seksowne.. mhm.. Sev w wybitnie obcisłych skórzanych, błyszczących spodniach.. O BOSZ.
Szachrajka
Sev w wybitnie obcisłych skórzanych, błyszczących spodniach.. O BOSZ.

Potter padłby trupem na taki widok tongue.gif

nie już wiem Sev oszczedza na motor i skórzane ciuszki

Taa... Sev jadący na motorze z włosami rozwianymi wokół twarzy, gitara w dłoni i pieśń na ustach... wub.gif

Mira
Sev w obcisłych, skórzany spodniach to jest to! wub.gif
taki seksowny i pociagający biggrin.gif
Agnessa
kurcze,temat o wyglądzie już przerobiliśmy. ;] A myslicie,że Severus mógł kiedyś być w drużynie Slytherina w Quidditchu?

Edit:// No to nieźle...zrobiłyśmy z Seva playboya`a
Mira
też sie nad tym zastanawiałam czy grał w Quidditcha. A jakby grał to na jakiej pozycji byście go widziały?
Bo ja na ścigającego lub szukającego wink.gif

facet mógł iść na modela, by wiecej kasy zgarnął a nie za nauczyciela smile.gif
Szachrajka
A myslicie,że Severus mógł kiedyś być w drużynie Slytherina w Quidditchu?

Szczerze mówiąc to nie, nie sądzę, aby był w drużynie. Pamiętacie lekcje oklumencji podczas której Potter zobaczył Snape na rozbrykanej miotle?
On chyba po prostu nie miał do tego wrodzonego talentu. happy.gif

a tak poza tym to chyba był "trochę" zazdrosny o zdolności Jamesa, a później Pottera, tak mi się przynajmniej wydaje. huh.gif

Agnessa
Szukający.Napewno szukający,skoro James by szukajacym ze strony gryfonów.
No i musial skądś wytrzasnąć tą nienaganną sylwetke,nie? :)

Edit:// no,ale może to były marne początki...hmm...nie wiem,Szachrajka tez ma troche racji
Mira
mi się wydaje, że Sevuś chyba raczej wolał naukę aniżeli zabawe smile.gif

ale on w I tomie przeciez sedziował mecz quidditcha co nie?
Agnessa
Sev molem książkowym?Hmm...no sama nie wiem.Z drugiej strony..ta subtelna a zarazem ścisła sztuka warzenia eliksirów wymaga nie lada predyspozycji..byle Potter sobie nie poradzi.Och,to tak jak z mugolską chemią czy fizyką...mistrz z polskiego sobie moze nie radzić. (Bleh..chemia....x_x).Ano,Sev sedziował
Mira
no to jeśli Sev sedziował to sie znał na qiuddichu, a na miotle latać też umie wink.gif
Mi sie wydaje ze tak Sev w młodości był molem książkowym smile.gif

chemia... w gimie ją lubiłam ale jak w liceum dali nam taką przywaloną nauyczycielke to od razu mnie zniecheciła tym przedmiotem. Jedno szczeście ze już odeszła nam chemia i fiza w tym roku smile.gif
No ale jakby chemii uczył miszczunio Snape to chetnie bym korepetycje u niego brała a na końcu z tego mature zdawała biggrin.gif
Agnessa
oj..jakby tak Severus nauczał chemii w moim gimnazjum to bym chyba podręcznik na pamięć wykuła ;]
Mira
ja bym tam wolała do razu do Hogwartu jechać wink.gif
miałabym Go cały czas pod ręką biggrin.gif
Agnessa
Ach...siedziec w lochach i wdychac woń eliksirów...i..patrzec jak ocenia mnie nasz mistrzunio... to jego pasja...
Mira
i te nocne wypady w teren ... a potem żeby tak Sevuś nas dopadł i dał szlaban biggrin.gif
ach szlaban z profesorkiem to szczyt marzeń biggrin.gif
Agnessa
tak,tak,tak....szlabany z Sevem...jego oceny.Albo tak mu poprzeszkadzac na lekcji i patrzec jak nas strofuje....
Mira
ta ale za to nie odbierałby nam punktów bo byłybyśmy w Slytherinie wink.gif
Daga
uh uh bleh tfu. To już nawet nie jest śmieszne.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.